O nama

O Restoranu Marijino zvono

milenijska

Restoran Marijino zvono, vlasnice gospođe Marije Bagić, je jedinstveno mjesto za odmor od svakodnevnice, poslovni ili obiteljski ručak, proslavu ili samo ugodno druženje, sa raznovrsnom ponudom jela i vina, ugodnim ozračjem, domaćinskom gostoljubivom atmosferom i nadasve uslužnim osobljem. Interijer restorana pogledajte u galeriji slika.

Tko smo mi i kako radimo?

Naše stalno nastojanje da učinimo gostima boravak u restoranu što ugodnijim je nagrađeno brojnim zahvalnicama, poveljama i priznanjima. Moji me gosti slijede već 39 godina, otkako sam se počela baviti ugostiteljstvom. Riječi su gospođe Marije Bagić - i ima li bolje preporuke za neki lokal?

VIP gosti

marija bagic jole gazde

U restoran Marijino zvono, često navrate i poznate osobe. Zbog izvrsne hrane, ili možda zbog društva? No, jedno je sigurno, u Marijinom zvonu, uvijek se dobro zabavlja.

Proslave i događanja

Bez obzira koji je razlog proslave, uz dobru hranu i veselu atmosferu, raspoloženje je uvijek izvrsno. Organiziramo: svadbe, prve pričesti, krizme, karmine i ostale domjenke. Prilikom održavanja svečanosti sala restorana može primiti do 150 osoba, a u vrtu do 100 osoba. Prostor je klimatiziran. Na parkiralište stane do 50 automobila.


Vrste plaćanja: kartice i gotovina uz 5% popusta

Email