Događanja

Bez obzira koji je razlog slavlja, uz dobru hranu i veselu atmosferu raspoloženje je uvijek izvrsno. Organiziramo: svadbe, prve pričesti, krizme, karmine i ostale domjenke. Prilikom održavanja svečanosti sala restorana može primiti do 150 osoba a u vrtu do 100 osoba. Prostor je klimatiziran. Na parking stane do 50 automobila.

Vrste plaćanja:
• sve kartice
• gotovina - 10%

Specijaliteti kuće

Od hladnih slavonskih zakuski, svježih dalmatinskih ribljih specijaliteta, do jela s ražnja i pod pekom.

FacebookInstagram
O nama
ODMOR U DOBROM DRUŠTVU

Restoran Marijino zvono vlasnice gospođe Marije Bagić je jedinstveno mjesto za odmor od svakodnevnice, poslovni ili obiteljski ručak, proslavu ili samo ugodno druženje, sa raznovrsnom ponudom jela i vina, ugodnim ozračjem, domaćinskom gostoljubivom atmosferom i nadasve uslužnim osobljem.

 

 

TKO SMO I KAKO RADIMO?

Naše stalno nastojanje da učinimo gostima boravak u restoranu što ugodnijim je nagrađeno brojnim zahvalnicama, poveljama i priznanjima. Moji me gosti slijede već 28 godina, otkako sam se počela baviti ugostiteljstvom. Riječi su gospođe Marije Bagić - i ima li bolje preporuke za neki lokal?

 

 

VIP

U restoran Marijino zvono često navrate i poznate osobe; da li zbog izvrsne hrane ili možda zbog društva..., ali jedno je sigurno, u Marijinom zvonu se uvijek dobro zabavlja.