Događanja u našem restoranu

Petak, 26 Listopada 2018 20:04

13. godišnjica restorana "Marijino zvono"

10. rujna 2011. obilježena je 13. godišnjica Restorana Marijino zvono. Tom prigodom je naš poznati fotograf g. Šime Strikoman napravio milenijsku fotografiju u obliku zvona.

milenijskaCijelog dana osjećala se svečarska atmosfera, a događaju je prisustvovalo mnogo poznatih lica iz javnog života, te drugih dragih gostiju restorana koji u njemu nalaze trenutke mira i opuštanja uz dobru kapljicu i kulinarske specijalitete.

Za dobar štimung pobrinuli su se Ćiro Gašparac i tamburaši, također česti gosti restorana.

Vladala je prijateljska atmosfera, stiskale su se ruke, dizale u zrak zdravice i kuckale čaše, susretali se poznanici, prepričavale zgode i ugodno provedeni zajednički trenuci u restoranu.

Poseban trenutak je nastupio kada se proslavi priključio i banjalučki biskup Franjo Komarica koji se vraćao s velike Euharistije u Udbini. Njegov blagoslav i molitva, doista su unijeli mir među sve okupljene. Zapjevao je i dvije pjesme i prisustvo ovog Božjeg čovjeka zaista je bio poseban trenutak tog dana.

Proslava se uz veselje i glazbu nastavila do kasno u noć.

Pročitano 1902 puta Zadnji put promijenjeno: Subota, 24 Studenog 2018 18:48

O Marijinom zvonu

Restoran Marijino zvono, vlasnice gospođe Marije Bagić, je jedinstveno mjesto za odmor od svakodnevnice, poslovni ili obiteljski ručak, proslavu ili samo ugodno druženje...Više...
Facebook Instagram youtube

Radno vrijeme

Ponedjeljak - subota: 10h - 20h
Nedjelja: ne radimo, a iznimno za vrijeme prve pričesti i krizme
Za obiteljske proslave: vrijeme se može dogovoriti

Zaštita podataka posjetitelja

Osobne podatke posjetitelja stranica ne sakupljamo niti ih koristimo u bilo kojem obliku, niti u bilo koju svrhu. Ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. „kolačića“ (eng. cookies). Više....